Siirry sisältöön

Inkoon kansalaisopiston lukuvuoden 2023–2024 kurssiohjelma on valmistunut!

Haluaisitko oppia ranskaa, osallistua kirjapiiriin tai tutustua saaristonavigointiin? Vai haluaisitko ehkä mieluummin heittäytyä tanssin pyörteisiin muiden samanhenkisten kanssa? Tällaista ja paljon muuta on tarjolla Inkoon kansalaisopistossa!     

Lukuvuonna 2023–2024 Inkoon kansalaisopisto tarjoaa kaikkiaan 95 kurssia. Valikoima on laaja; tarjoamme kaikkea musiikista, tanssista, liikunnasta, kielistä ja taiteesta muun muassa kättesi taitoja kehittäviin kursseihin.  

Tämän vuoden uutuutena on mm. kaksikielinen tanssikurssi, Catch the Rhapsody, 13–17-vuotiaille. Kurssilla keinutellaan lanteita kaikenlaisen musiikin tahdissa. Järjestämme myös yhdistetyn kieli- ja kotiseutukurssin, joka on tarkoitettu erityisesti uusille Inkoolaisille. Kurssikielenä on helppo ruotsi, ja kurssin aikana tutustut uuteen kotikuntaasi ja sen historiaan.  

Kurssitarjontamme pääpaino on hyvinvoinnissa. Järjestämme kaikkiaan 27 kurssia liikunnassa, voimistelussa ja joogassa. Näiden lisäksi tarjoamme kaksi perheliikuntakurssia: ”Simonin perhejumppa” 2–6-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen, ja ”Simonin perhepallokoulu” 6–9-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Ensimmäisellä kurssilla keskitymme kunto- ja koordinaatioharjoitteluun leikin kautta ja toisella kurssilla tutustumme pallopeleihin kuten jalkapalloon, koripalloon ja sählyyn. Nyt on luvassa hikeä ja naurua!  

Toteutuakseen kurssilla on oltava vähintään seitsemän osallistujaa. Siksi on tärkeää, että muistat ilmoittautua ajoissa! Ilmoittautuminen useimmille kursseille avautuu 16.8.2023 klo 10.00. Kurssit alkavat 11.9.2023. Kuvataidekoulu alkaa jo 28.8.2023.   

Kurssitarjonta lisätietoineen löytyy kokonaisuudessaan netistä osoitteessa https://opistopalvelut.fi/inga/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), tai alla olevasta liitteestä.

Kurssiesite on lähetetty postitse kuntalaisille. Se jaettiin myös Etelä-Uusimaa-lehden mukana, joten kannattaa olla erityisen tarkkana, ettei se ole vahingossa joutunut paperikeräykseen!