Siirry sisältöön

Järjestämme padelkurssin senioreille!

Padelkurssi senioreille

Haluaisitko oppia pelaamaan padelia? Nyt Inkoon kunta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua urheilulajiin, joka on viime vuosina valloittanut koko Suomen! 

Tulevana syksynä järjestämme padelkurssin senioreille. Valmentajana toimii Mikael Lindholm Raaseporin Gopadelista. Kurssi järjestetään kolmena perjantaina syyskuussa ja se käsittää 60 minuuttia harjoitusta kullakin kerralla. Kurssi on maksuton. 

Tilaa on kahdelletoista (12) osallistujalle, joten muista ilmoittautua pikimmiten. Osallistujat jaetaan kolmeen ryhmään, joista ensimmäinen kokoontuu 10-11, toinen 11-12 ja kolmas 12-13 kunakin perjantaina.  

AIKA: 15.9, 22.9 ja 29.9.2023 klo 10-11, 11-12 ja 12-13.

PAIKKA: Nylund Areena, Tykkitie 3

ILMOITTAUTUMINEN: Vapaa-ajaanohjaajalle viimeistään 1.9, sähköposti pia.helle@inga.fi. Ilmoitathan myös, jos toivot tiettyä kellonaikaa.

Vihje!

Julkaisemme tulevaisuudessa kaikki vapaa-ajan ajankohtaiset toiminnat sivulla https://www.inkoo.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/vapaa-aika/ajankohtaista/(avautuu uuteen ikkunaan), joten ota sivu seurantaan!