Siirry sisältöön

Inkoo ryhtyy käyttämään Signal-sovellusta sujuvoittamaan tiedottamista julkaistuista uutisista

Inkoon suosittu WhatsApp-ryhmä lakkautettiin yli vuosi sitten sovelluksen käyttäjäehtojen muututtua. Nyt tosin olemme löytäneet uuden turvallisemman vaihtoehdon, joka toiminnallisuudeltaan vastaa WhatsAppia. Sovelluksen nimi on Signal.

Signal-ryhmään liittyvät tulevat saamaan ilmoituksen, kun uutinen julkaistaan Inkoon verkkosivustolla. Ilmoituksia tehdään pääasiallisesti aina toimistotyöaikana kello 08:00 ja 16:00 välillä ja vain erityistapauksissa näiden aikojen ulkopuolella. Ryhmä saa aina linkit netissä julkaistuihin uutisiin. Näin ollen Signal täydentää kunnan viestintää, eikä koskaan tule toimimaan ensisijaisena tiedotuskanavana. Ryhmän tarkoituksena on lähinnä tarjota helppoa tapaa ilmoittaa uutisen julkaisemisesta.

WhatsApp-ryhmä oli suosittu, koska sen avulla kuntalaiset pystyivät helposti seuraamaan kunnan julkaisemia uutisia. Toisin sanoen, sinun ei tarvinnut joka kerta itse navigoida kunnan verkkosivuille katsomaan, onko uutisia julkaistu. Signalilla saamme täsmälleen saman toiminnon, mutta tarvittavalla tietosuojalla, sanoo viestintä- ja elinvoimapäällikkö Mikael Wacklin.

Ainoastaan ryhmän ylläpitäjät voivat lähettää viestejä, eikä ryhmää näin ollen ole tarkoitettu keskustelukanavaksi.

Huomaa, että liittymällä ryhmään hyväksyt, että puhelinnumerosi ja profiilinimesi ovat kaikkien ryhmän jäsenten nähtävänä. Ryhmään liittyminen on tietenkin täysin vapaaehtoista.

Miten otan Signalin käyttöön?

  1. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta puhelimessasi, voit ladata sen Androidin Play Storesta tai iOS:n Applen App Storesta.
  2. Asenna sovellus ja rekisteröidy ohjeiden mukaisesti.
  3. Liity Ingå / Inkoo -ryhmään tämän linkin kautta: https://signal.group/#CjQKIISw2qkFPWQHqdYhZJ9dJ1WZqmWj4RTzYjvPFD021qmhEhBd2Gjmg6MiWko1dF1VcyeA

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöönotossa, voit käväistä kirjastossa torstaisin (31.8, 7.9 och 14.9) kello 15.00-16.00. Paikalla on henkilökuntaa, joka mielellään auttaa sinua sovelluksen asennuksessa!