Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan uuteen Kyrkfjärdens skola -kouluun!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kunnan kaikkien aikojen suurimpaan yksittäiseen investointiin: Uusi Kyrkfjärdens skola -koulu avaa ovensa yleisölle lauantaina 23.9.2023! 
 
Järjestämme yhteensä kolme opastettua kierrosta rehtori Jessika Elfvingin ja sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuoran voimin. Kierrokset alkavat ovelta D (katso kuva alta) klo 10.00, 11.00 ja 12.00. Opastukset ovat kaksikielisiä. Uusi koulu sijatsee osoitteessa Museontie 7, 10210 Inkoo.

Opastukset käynnistyvät ovesta D klo 10.00, 11.00 ja 12.00.

Moderni koulu on rakennettu puusta ja tilat on suunniteltu mm. edistämään opiskelijoiden ja henkilökunnan viihtyvyyttä. Ja tiesitkö, että koulu on ns sukkakoulu? Tämä tarkoittaa sitä, että emme käytä ulkokenkiä sisätiloissa. Näin pinnat ja sisäilma pysyvät paremmin puhtaina. Tule paikan päälle tutustumaan, miten tämä kaikki on toteutettu! 
 
PS. Kierrosten yhteydessä järjestetään myös ruokamarkkinat Gammelgårdenissa, joka sijaitsee kirjaimellisesti kivenheiton päässä koulusta. Lisätietoa ruokamarkkinoista julkaistaan ​​pian. Tartu tilaisuuteen ja nauti inspiroivasta lauantaista Inkoon kirkonkylässä!