Siirry sisältöön

Tunnelmalliset ruokamarkkinat Inkoossa 23.-24.9.!

Bo på landet rf järjestää jokavuotiset ruokamarkkinat Gammelgårdenissa, Inkoon keskustassa 23-24.9 klo 10-16 nyt jo 13. kerran. Markkinat ovat kasvaneet ehkä Länsi-Uusimaan suurimmiksi!

Gammelgården on tunnelmallinen museoalue vanhoine punamullattuine taloineen, riihineen ja pajoineen. Alueelle on helppo tulla – paikoitus on aivan vieressä ja alue on tasainen, joten se soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille.

Noin 70 pientuottajaa osallistuu ruokamarkkinoille. Myytävänä on paljon herkkuja sekä aitoja käsitöitä, joita voit ostaa kotiin tai nauttia paikan päällä.
Tarjolla on muun muassa:

Paikalla voi nauttia raclettea, aasialaisia ruokia, vegeaasialaista ruokaa, delidogseja sekä herkutella ”Kahvi&Kakkupala” -konseptilla.

Aitoja käsitöitä on myös tarjolla – kierrätystuotteita, alpakka/lammastuotteita, keramiikkaa, keittiötuotteita, mattoja, kransseja eksoottisia kasveja ja paljon paljon muuta.

OHJELMA

Pienimmille on paljon kaikkea kivaa tarjolla, esimerkiksi alpakoita ja lampaita katseltaviksi, poni+kärryajeluja, keppihevosrata ja polkutraktoreita.

Puutarhaneuvos ARNO KASVI luennoi lauantaina 23.9 kl 14 aiheesta kaalit, salaatit ja juurekset. Sunnuntaina 24.9 kl 14 on vuorossa hedelmät, marjat ja yrtit. Viitoitus alueella.

Paljon on nautittavaa ja koettavaa ruokamarkkinoilla Gammelgårdenissa!

Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi ja muistuttavat kävijöitä ottamaan mukaan myös käteistä, sillä kaikilla myyjillä ei ole kortinlukijaa. Lähimmät seteliautomaatit ovat S-marketin ja Säästöpankin seinissä. Useimmat myyjät käyttävät myös MobilPay -sovellusta.