Siirry sisältöön

Kuinka kehittää maankäyttöä Inkoossa? Tule vaikuttumaan työpajan muodossa yhdessä Aalto-yliopiston maisema-arkkitehtuurin opiskelijoiden kanssa!

Järjestämme yhteistyössä Aalto-yliopiston maisema-arkkitehtuurin opiskelijoiden ja Maisema ja alueiden käyttö -kurssin kanssa kaikille avoimen työpajan 21.9. klo 18.00–19.30 Wilhelmsdalissa.

Työpajan tarkoituksena on saada kuntalaisten näkemykset siitä, miten kunnan tulisi kehittää maankäyttöään ja mitä tässä tärkeässä työssä tulisi huomioida.

Itse kurssin tavoitteena on pohtia, miten kunta voisi kehittyä ottaen huomioon kunnan merkittäviä kulttuuri- ja maisema-arvoja. Kurssin aikana opiskelijat laativat kehittämissuunnitelmia Inkoon kirkonkylälle ja sen lähiseudulle, sekä tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat suunnitelmat valituille alueille. Sunnitelmat tukevat kunnan työtä keskusta-alueen yleiskaavan valmistelussa.

Työpaja pidetään pääosin suomeksi, mutta paikalla on myös kunnan edustajia, jotka voivat auttaa käännöksissä.

Tilaisuuden aikana tarjotaan pientä purtavaa. Muista ilmoittautua viimeistään 20.9.2023 osoitteeseen eric.roselius@inga.fi(avautuu uuteen ikkunaan)

Tervetuloa!