Siirry sisältöön

Kutsu Blastr Green Steelin tupailtaan 10.10. klo 17:30

Lämpimästi tervetuloa Blastr Green Steelin tupailtaan tiistaina 10.10.2023 kello 17:30-19:30 Wilhelmsdaliin keskustelemaan Inkooseen suunnitellusta vihreästä terästehtaasta ja integroidun vedyn tuotantolaitoksesta.

Käymme läpi hankkeen tilannetta sekä ympäristövaikutusten arviointiohjelmassa puhuttavia teemoja, kuten mahdollisia päästöjä. Paikalla ovat Blastrin toimitusjohtaja Hans Fredrik Wittusen, Suomen maajohtaja Antti Kaikkonen, teknologiajohtaja Mikael Lindvall, liiketoiminnan kehitys- ja vastuullisuusjohtaja Carina Hedberg, EVP People & Culture Maria Lundell, viestintäkonsultti Minna Sundelin sekä ympäristökonsultti AFRY Finlandin asiantuntijat, YVA-projektipäällikkö, johtava asiantuntija Liisa Kopisto sekä Technology Manager, Mining & Metals Marjaana Karhu.

Arvostamme avointa keskustelua hankkeesta ja sen vaikutuksista. Mielipiteet ja erilaisten näkökulmien esiintuominen ja ymmärtäminen on erityisen arvokasta nyt, kun tehdas on esisuunnitteluvaiheessa. Tavoitteenamme on toimia osana kehittyvää Inkoota seuraavat vuosikymmenet, ja haluamme pitkäjänteisesti rakentaa hyvää naapuruutta paikallisyhteisön kanssa.

Tilaisuudessa on kahvi- ja pullatarjoilu ja se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa!

Parhain terveisin,
Blastrin tiimin puolesta,

Minna Sundelin
Blastr Green Steelin viestintäkonsultti