Siirry sisältöön

Osallistu vanhan Kyrkfjärdens skola -koulun nimikilpailuun!

Vanha Kyrkfjärdens skola peruskorjataan ja sinne tulee erilaisia tiloja kuntalaisten käyttöön. Kiinteistö tarvitsee hyvän, napakan ja innovatiivisen nimen ja siksi järjestetäänkin avoin nimikilpailu, johon kaikki kuntalaiset voivat osallistua. Mikä olisi mielestäsi hyvä nimi tälle nimettömälle rakennukselle? Lähetä ehdotuksesi meille! 

MITÄ?
Keskuksessa tulee olemaan mm. varattavia tiloja kuntalaisille, tiloja yhdistystoimintaa varten ja kurssitiloja kansalaisopiston toimintaa varten. Kiinteistöön tulee myös mahdollisuus etätyöskentelylle ja kokoustilaa. Kiinteistössä on myös monitoimitila esimerkiksi pelaamista ja liikkumista varten sekä kunnan uusi kuntosali. Kiinteistössä tulee toimimaan myös kunnan nuorisotalo. 

MILLOIN?
Nimikilpailu on avoinna 15.10.2023 asti. Nimikilpailun voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi mukavaisen palkinnon.

MITEN?
Ehdotukset voi lähettää perusteluineen osoitteeseen valfard@inga.fi.
Nimiehdotukset tuodaan lautakuntaan ja lautakunta päättää ehdotusten joukosta voittavan ehdotuksen.

Ja ei sitten muuta kuin mietintämyssyä syvälle päähän ja ideoita hautomaan!

Vanha Kyrkfjärdens skola -koulu