Siirry sisältöön

Kenestä Inkoon Lucia 2023?

Lämpöisiä Lucia-terveisiä Inkoon kansalaisopiston oppilaskunnasta!

Oletko sinä Inkoon Lucia, tai haluatko olla mukana Luciakulkueessa?

Lucia on kaunis perinne, joka on monen mieleen, hän tulee seurueensa kanssa jakamaan lämpöä ja iloa. Hän on valontuoja pimeydessä ja tuo tärkeää sanomaa huomaavaisuudesta ja myötätunnosta. Hän on muistutus lähimmäisenrakkaudesta ja että voimme tarjota auttavaa kättä apua tarvitseville kanssa ihmisille.

Etsimme yli 16 vuotiaita henkilöitä, jotka ovat empaattisia ja joille on luontevaa tavata eri-ikäisiä ihmisiä eri elämäntilanteissa. Heillä on kiinnostusta laulusta ja halu oppia esiintymään. Suotavaa olisi hyvä ruotsin- ja suomenkielentaito.

Tunnetko jonkun sopivan ehdokkaan, tai oletko itse kiinnostunut? Lähetä hakemus valokuvan, henkilötietojen sekä tietoa harrastuksista ja haluatko Luciaksi tai kulkueeseen (tärna) Inkoon kansalaisopiston oppilaskunnalle sähköpostiin ingalucia.inkoonlucia@gmail.com, viimeistään 18.10.2023 mennessä. Merkitse sähköposti ”hakemus Inkoon Lucia 2023”.