Siirry sisältöön

Rosk’n Rollin kalenteri antaa neuvoja arjen jätehuoltoon  

Rosk’n Rollin julkaisema jätehuollon seinäkalenteri on täynnä hyödyllistä tietoa jätteiden kierrättämisestä ja jätehuoltopalveluista. Vuoden 2024 kalenteri jaetaan postitse tällä viikolla (vko 48). 

Kalenteri sisältää tuttuun tapaan vaarallisen jätteen ja metalliromun kiertävien keräysten aikataulut. Jäteasemien aukioloaikatiedot ja kesäkaudella toimivan itsepalvelun aukiolot löytyvät kätevästi takakannesta. Näppärä arjen auttaja on myös irrotettava kodin lajitteluopas, josta saa runsaasti vinkkejä lajitteluun.  

Seinäkalenterissa on tänä vuonna entistä enemmän asiaa myös biojätteen keräyksestä ja biojätteen käsittelystä kotona. Biojätteen lajitteluvelvoitteet ovat laajentuneet Länsi-Uudellamaalla ja tulevat laajenemaan entisestään myös Itä-Uudellamaalla.  

”Perinteisesti kalenteri tarjoaa myös erilaisia neuvoja, joiden myötä toivomme asiakkaidemme jokapäiväisen jätehuollon sujuvan vielä sutjakkaammin”, sanoo Rosk’n Rollin viestintäkoordinaattori Petra Lind.  

Seinäkalenterin kuukausittaiset kuvat ovat asiakkaidemme lähettämiä luontokuvia. Siinä, missä lumi ja kuura koristavat talvisten kuukausien aukeamia, kalliot ja päivänkakkarat siivittävät kesäisiin tunnelmiin. 

Vuoden 2025 seinäkalenterin kuvakisa on jo menossa. Luonto ja luonnon monimuotoisuus on kalenterin teemana. 

”Meille voi lähettää kuvia eri vuodenajoilta”, Lind sanoo. 

Lisää tietoa kalenterikuvakilpailusta löytyy Rosk’n Rollin verkkosivuilta rosknroll.fi/kalenterikuvakilpailu(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Seinäkalenteri jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin Itä- ja Länsi-Uudenmaan talouksiin. Jos kalenteria ei tullut postissa, sen voi tilata maksutta osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi