Siirry sisältöön

Vuoden nuori urheilija 2023 ja Marcus Grönholmin stipendit 2023

Eilen juhlittiin itsenäisyyspäivää ja samalla julkaistiin myös kuka on vuoden nuori urheilija 2023 ja ketkä vastaanottivat Marcus Grönholmin stipendit 2023. Alla näet stipendiaatit sekä heihin liittyvät perustelut.

Vuoden nuori urheilija 2023

William Wilkman, ampumaurheilu

Ampumaurheilija joka on saavuttanut hyviä tuloksia sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa. Vuoden aikana hän on ollut mukana Suomen Ampumaurheiluliiton juniorimaajoukkueessa liikkuvan maalin ryhmässä. William seuraa laadittuja harjoitusohjelmia hyvin ja hoitaa fyysistä kuntoaan erinomaisesti.

Marcus Grönholmin stipendit 2023

Lucas Helander, jalkapallo

Nuori, innokas jalkapalloilija joka treenaa määrätietoisesti ja pelaa aktiivisesti. Lucas on nuorena aloittanut IIF:ssä, ja on viimeisien vuosien aikana pelannut muissa joukkueissa. Viimeinen kausi hän on pelannut FC Espoossa.

Arttu Sivonen, jalkapallo

Arttu on treenannut ahkerasti ja määrätietoisesti monta vuotta. Viimeinen kausi hän on palannut EIF:ssä ja joukkue nousee seuraavaksi liigaan. Arttulla nyt jatkosopimus EIF:ssä.

Tuomas Kemppainen, jääkiekko

Tuomas on nuori, innokas ja taitava jääkiekkoilija. Hän on monta vuotta pelannut Ice Team Raaseporissa ja nyt syksyllä Harjun Kiekon U16 mestis joukkueessa. Hän on saavuttanut hienoja tuloksia turnauksissa vuoden aikana.

IIF jalkapallo ry

Yhdistys on panostanut Inkoon jalkapalloon jo 10 vuoden ajan ja kasvattanut menestyksekkäitä pelaajia aina liigaan saakka. Näillä varoilla huomioidaan vähävaraisia perheitä sekä voidaan hankkia välineitä nuorimmille pelaajille.

Suuret onnitellut kaikille palkinnon vastaanottaneille!