Siirry sisältöön

Muistutus: Auta meitä kehittymään – vastaa suureen kuntalaiskyselyyn!

Mikä mielestäsi toimii kunnassa ja mihin meidän pitäisi panostaa enemmän? Mitä mieltä olet esimerkiksi vapaa-ajan ja liikunnan palveluistamme? Toimiiko julkinen liikenne mielestäsi hyvin? Entäs sitten yleisten alueiden ylläpito, onko se hyvällä tasolla?

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten meidän tulisi jatkossa panostaa kunnallisiin palveluihin täällä Inkoossa. Haluaisimme mielellämme kuulla, mikä mielestäsi toimii ja mitä on vielä kehitettävä. Vastaukset tulee antaa viimeistään 17.12.2023.

Sanomme sen suoraan: tämä kysely on laaja. Osittain siksi, että saisimme vertailukelpoisia tuloksia suhteessa muihin kuntiin, ja osittain sen takia, että tulokset kattaisivat koko kunnan vastuu-alueen. Ota siis esiin suurin kahvikuppisi/-mukisi, täytä se suosikkijuomallasi ja vastaa kysymyksiin huolella!