Siirry sisältöön

Yhteenveto kunnanhallituksen kokouksesta 11.12.2023

Kunnanhallitus kokoontui eilen 11.12.2023. Pitkällä esityslistalla olivat muun muassa Joddbölen kaavoitusaloite ja kaavoituksen aloittaminen, ohjatun toiminnan kurssimaksut ja yrityspalvelut vuonna 2024.

Kaavoitusaloite ja kaavoituksen aloittaminen Joddbölessa hyväksyttiin useilla lisäohjeilla asian jatkokäsittelyä varten. Maanomistajat ovat tehneet aloitteen Joddbölen jo suunnitteluiden asemakaavojen yhdistämisestä yhtenäiseksi asemakaavaksi. Lue lisää päätöksestä täältä: https://www.inga.fi/2023/12/11/pressmeddelande-kommunstyrelsen-beslutade-om-inledandet-av-planlaggning-joddbole-v/(siirryt toiseen palveluun)

Kunnanhallitus hyväksyi esityksen, jonka mukaan kevään ohjatun toiminnan kurssimaksut määrättäisiin samalle hinnoittelulle kuin kansalaisopistotoiminnalle. Hinnat ovat seuraavat:

Vuonna 2024 yrityspalvelut järjestetään ostopalveluina. Tämä johtuu yrityskehitysyhtiön Novagon lakkauttamispäätöksestä, joka otettiin yhtiön ylimääräisessä yhtiökokouksessa 30.11.2023. Kunta haluaa jatkossakin taata parhaat mahdolliset palveluita paikallisille yrittäjille, vaikka kehitysyhtiön toiminta lakkautetaan.