Siirry sisältöön

AKT:n työtaistelu vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin 

Rosk’n Roll tiedottaa:

Auto- ja Kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n torstaille suunnittelema lakko aiheuttaa muutoksia asuinkiinteistöjen jäteastioiden tyhjennyksiin 13.15.12.2023. Vaikutukset tyhjennyksiin voivat ulottua perjantain yli. 

Osa keskiviikon tyhjennyksistä tehtiin ennakoivasti jo tiistaina, ja keskiviikkona vastaavasti pyritään tyhjentää myös osa torstain tyhjennyksistä. Torstaina tyhjentämättä jääneitä astioita aletaan tyhjentää perjantaina, mutta AKT:n työtaistelun vaikutukset jäteastioiden tyhjennyksiin voivat ulottua perjantaita pidemmälle. 

Kaikkia tälle viikolle suunniteltuja tyhjennyksiä ei välttämättä pystytä tekemään. 

Tiedotamme tekstiviestitse niille asiakkaillemme, joiden astiatyhjennyksiin lakolla tiedetään olevan vaikutusta ja jotka ovat ilmoittaneet meille puhelinnumeronsa tiedotusta varten. Uutta tyhjennysaikaa emme valitettavasti pysty ennalta ilmoittamaan.  

Pahoittelemme lakosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. 

Lisätietoa: www.rosknroll.fi(siirryt toiseen palveluun)