Siirry sisältöön

Eksyneitä tonttuja ja hauska vinkkilenkki koko perheelle

Kirjasto täyttää 100 vuotta! Siksi Inkoon nuorisopaja järjestää koko perheen vinkkilenkin muumipuistossa ja sen ympäristössä.

Vinkkilenkin voi kiertää 17.12.2023 asti. Vinkkilenkki koostuu kymmenestä kysymyksestä, jotka löytyvät ulkoa, ja ne on merkitty heijastimilla. Näin kysymykset löytyvät myös talven pimeinä tunteina.

Ohjeet ovat yksinkertaiset: nouda vastauslomake kirjastosta, kulje vinkkikierros lapsesi kanssa ja jätä täytetty vastauslomake mustaan postilaatikkoon. HUOM.! Muista lisätä myös yhteystietonne lomakkeelle.

Inkoon nuorisopaja arpoo kierroksen tehneiden kesken yhden voittajan ja ottaa häneen yhteyttä viikolla 51. Voittaja saa palkinnoksi salaisen paketin, jonka voi noutaa Inkoon nuorisotalolta.

Onnea matkaan!


Tonttumme ovat eksyneet!

Kunnassa kiertää huhu, että tonttumme ovat eksyneet Inkoon kirkonkylässä, kun joulupukki lähetti heidät Korvatunturilta auttamaan joulutunnelman luomisessa Inkoon nuorisopajalla. Jos löydät eksyneen tontun, ole hyvä ja auta hänet löytämään nuorisopajalle, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin nuorisotalo Unccan. Ilman kaikkia 20:tä tonttua ei tule kunnon joulua!

Tontun auttajalle on luvassa löytöpalkkio!

Inkoon nuorisopaja
Rantatie 7, 10210 Inkoo