Siirry sisältöön

Lupapiste Kaupasta hankit tarvitsemasi dokumentit vaivattomasti 

Inkoon kunta on ottanut käyttöön Lupapiste Kaupan, eli digitaalisten rakentamisen dokumenttien ostokanavan. Lupapiste Kaupasta voit hankkia kunnan rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia. Näitä ovat pääpiirustukset ja erityissuunnitelmat (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmat).  

Palvelu helpottaa dokumenttien hankkimista merkittävästi. Voit käyttää kauppaa itsepalveluna vuorokauden ympäri ja paikkariippumattomasti. Piirustukset voit ladata sähköisessä muodossa välittömästi, ilman odotusaikaa. Kaupassa on myynnissä kaikki digitaalisten lupaprosessien aikana syntyneet tai aiemmat, digitoidut dokumentit. Jos tarvitsemasi dokumentti puuttuu digitaalisessa muodossa, voit tehdä siitä aineistopyynnön kunnan rakennusvalvontaan Lupapiste Kaupan kautta. Kaupassa on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat.  

Lupapiste Kaupan käyttäminen on helppoa:  

  1. Siirry osoitteeseen: kauppa.lupapiste.fi 
  2. Hae haluamaasi kohdetta 
  3. Esikatsele ja siirrä haluamasi dokumentit ostoskoriin 
  4. Maksa ostokset 
  5. Lataa ostetut dokumentit 

Siirry Lupapiste Kauppaan >> kauppa.lupapiste.fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)  

Lupapiste Kaupan toimittaja on täysin kotimainen rakennetun ympäristön sähköisten lupapalvelujen asiantuntijayritys Cloudpermit Oy.  

Suomalainen palvelutuote  

Lupapiste on Avainlippu-tuote, josta vastaa Cloudpermit Oy, täysin kotimainen sähköisten lupapalvelujen asiantuntijayritys. Yrityksen kehittämää sähköistä asiointipalvelua käyttää jo 70 prosenttia suomalaisista kunnista ja se on myös merkittävä vientituote. Lupapiste Kauppa on Lupapisteen vahvasti kasvava lisäpalvelu.