Siirry sisältöön

Inkoon hyte-keskus valmistuu kohta – katso kuvat, miltä tiloissa näyttää nyt

Inkoon vanhassa Kyrkfjärdens skolanissa on täysi vauhti päällä. Kyeisiä tiloja kunnostetaan parhaillaan, sillä tarkoituksena on, että reilun kahden kuukauden kuluttua koulun vanhoihin tiloihin avataa Inkoon hyvinvointikeskus. 

Tekemistä riittää vielä!

Hyvinvointikeskukseen tulee erityyppisiä tiloja. Täällä voit järjestää tapaamisia, vierailla nuorisotalossa, ryntäillä sulkapallon tai koripallon perässä ja hikoilla oikein urakalla kunnan uudessa kuntosalissa. Alkuvaiheessa kuntosalia ei täytetä erilaisilla laitteilla, vaan tilaa kehitetään käyttäjiltä saamamme palautteen mukaan. Nuorisotoiminta tulee saamaan uudet hienot tilat, joita he saavat suunnitella yhdessä muiden nuorten kanssa.  

Kunnan hyvinvointilautakunta on hyväksynyt tilojen toimintasuunnitelman. Myöhemmin kunta tulee kertomaan, miten tiloja varataan sekä tilojen käyttöohjeista. Myös hyvinvointikeskuksen nimi julkaistaan myöhemmin. 

-Tavoitteenamme on luoda monipuolista ohjelmaa kuntalaisille. Me haluamme luoda yhteisen tilan kaikenikäisten inkoolaisten käyttöön. Yksi kunnan tärkeimmistä tehtävistä on hyvinvoinnin edistämisen tukeminen. Tämä on meidän vahva panoksemme siihen työhön, sanoo Marko Vaappo, Inkoon kunnan hyvinvointipäällikkö 

Tässä kuvia siitä, mitä tiloissa näyttää juuri nyt:

Liikuntasali (vasemmalla) ja kuntosali (oikealla)
Nuorisotoiminnan tilat
Kansalaisopisto
Vanha Kyrkfjärdens skola