Siirry sisältöön

Musisoi Raaseporin Musiikkiopistossa!

Musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista monipuolista soiton- ja laulunopetusta ensisijaisesti lapsille ja nuorille, mutta aikuisenakin voi vielä tulla mukaan musiikin pariin. Opinnot voi myös aloittaa suositussa muskarissa jo vauvana.
Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen tukevat hyvän ja elinikäisen musiikkisuhteen syntymistä ja antavat myös valmiuksia musiikin ammattiopintoihin.

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin musiikkiopisto-opintoihin tapahtuu edeltävänä keväänä, jolloin järjestetään myös soitinpolku. Soitinpolulla voit kokeilla eri soittimia musiikkiopiston opettajien ohjauksessa.

Lisää tietoa opinnoista ja ilmoittautumisesta(siirryt toiseen palveluun).

Meidät löytää myös Facebookista(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja Instragramista(siirryt toiseen palveluun)!