Siirry sisältöön

Varhaiskasvatuspaikan hakeminen 1.8.2024 alkaen

Kunnallisen varhaiskasvatuspaikan haku 1.8.2024 alkaen on avoinna 5.2–28.2.2024.

Hakemus tehdään eDaisy-asionti -palvelun kautta viimeistään 28.2.2022. eDaisy (daisynet.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Varhaiskasvatushakemuksen voi myös toimittaa viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarpeen alkua. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä tarpeen alkamisajankohtaa ole ennakoitavissa, varhaiskasvatuspaikkaa on haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee paikan.

Lapsen yksityisen hoidon tukea voi hakea Kelalta. Inkoon kunta maksaa yksityisen hoidon tuen kuntalisää. Lisätietoja tämän linkin kautta: Yksityisen hoidon tuki | Henkilöasiakkaat | Kela(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Ilmoitus yksityisestä päivähoidosta

Varhaiskasvatuslain (540/2018) 44 § mukaan yksityisen palveluntuottajan, joka korvausta vastaan harjoittaa varhaiskasvatustoimintaa, on tehtävä Aluehallintovirastolle kirjallinen ilmoitus ennen toiminnan aloittamista. Lisätietoja antaa vt. sivistystoimenjohtaja Ann-Britt Romar.

Päätökset varhaiskasvatuspaikoista tehdään viimeistään viikolla 19.

Lisätietoja antavat päiväkotien johtajat. Päiväkodit ja perhepäivähoito – Inkoo(avautuu uuteen ikkunaan)