Siirry sisältöön

Lakon aiheuttamia muutoksia Inkoon joukkoliikenteeseen 2.2.2024

Useat ammattiliitot ovat ilmoittaneet järjestävänsä poliittisen lakon torstaista 1.2.2024 alkaen. Lakko vaikuttaa linja-autoliikenteeseen kuitenkin vain perjantaina 2.2.2024. Tämä koskee myös Inkoon bussiliikennettä.

Tämänhetkisen tiedon mukaan bussit Inkoosta Helsinkiin kulkevat normaalisti. Liikennöitsijä Amper on ilmoittanut, että ajavat kaikki omat vuoronsa perjantaina. Myös vuorot Kirkkonummelle ja Karjaalle ajetaan normaalisti, sillä vuoroja liikennöivä Salon Tilausmatkat Oy on ilmoittanut, ettei lakko vaikuttaisi heidän toimintaansa. On kuitenkin edelleen mahdollista, että muutoksia tehdään. Ilmoitamme näistä, heti kun meillä on lisätietoa tilanteesta.

Virkkalasta ei kulje suoria vuoroja Degerbyyhyn, vaan ne ajavat Inkoon keskustan kautta, josta pääsee jatkamaan Kirkkonummi/Helsinki-vuoroihin. Inkoo-Virkkala linjan aamuvuoroista lähtö 08.05 Inkoosta jää ajamatta, koska Vainion Liikenne ei liikennöi nykytiedon mukaan. Huomioi, että tämä vaikuttaa myös Vainion Liikenteen vuoroihin Virkkalasta Inkooseen.

Alakoululaisten koulubussit kulkevat normaalisti, mutta yläkoulubussit eivät näillä näkyvin kulje perjantaina. Tästä saadaan erillinen vahvistus huomenna. Lohjan kaupunki vastaa koulukuljetuksista. Tarkemmat tiedot lakon vaikutuksista perjantain koulupäivään lähetetään perheille Wilman kautta.

Muista katsoa ajankohtainen tilanne Matkahuollon sivuilta(siirryt toiseen palveluun).