Siirry sisältöön

Vaikuta Inkoon joukkoliikenteen kehitykseen – vastaa joukkoliikennekyselyyn!

Inkoon kunta haluaa kehittää joukkoliikennettä palvelemaan kuntalaisia entistä paremmin kunnan sisäisen, kunnasta lähtevän sekä kuntaan saapuvan liikkumisen palvelutarjonnan saralla. 

Tämän kyselyn tavoitteena on selvittää hieman nykytilaa ja kartoittaa millaisia tarpeita olisi joukkoliikenteen — ja yleisestikin liikkumisen palveluiden kehittämiselle. Jokainen vastaus parantaa mahdollisuutta luoda entistä parempia joukkoliikenneyhteyksiä Inkoon kunnassa, kunnasta lähiseudulle sekä kauemmaksikin liikkuessa ja tietenkin Inkooseen palatessa. Matka voi olla opiskeluun, töihin, harrastuksiin tai ihan vain asiointiin taikka lomailuun liittyvä.

Kaikki kysymykset ovat vapaaehtoisia ja yksittäisiä kysymyksiä voi ohittaa, mutta toivomme että vastaisit kysymyksiin niin tarkasti kuin suinkin mahdollista, jolloin saisimme kattavasti talteen informaatiota joukkoliikenteen tarpeista.

Voit vastata kyselyyn viimeistään 15.2.2024.