Siirry sisältöön

Hyvinvointitoimen toiminta- ja projektiavustustukset

Hyvinvointilautakunta on varannut varoja jaettavaksi kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimintaan. Lautakunta myöntää toiminta- ja projektiavustuksia.

Hakuaika 1.-17.3.2024
Liitteet toimitettava viimeistään 24.3.2024
Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Avustusta voidaan myöntää rekisteröidylle yhdistykselle, jonka kotipaikka on Inkoo. Yhdistyksen tulee harjoittaa kaikille avointa urheilu-, kulttuuri- tai nuorisotoimintaa Inkoon kunnassa. Yhdistykset, jotka eivät ole rekisteröityneitä Inkoossa voivat anoa avustusta vain Inkoossa järjestettävään toimintaan, ja toimintaan osallistuvista on huomattava osa oltava inkoolaisia.

Yhdistyksen tulee harjoittaa kaikille avointa urheilu-, kulttuuri- tai nuorisotoimintaa Inkoon kunnassa. Yhdistyksiä, jotka järjestävät kunnan strategisten tavoitteiden mukaista hyvinvointia edistävää toimintaa, voidaan priorisoida muiden hakijoiden edellä.

Toiminta-avustusta voidaan myöntää kyseisen vuoden toimintasuunnitelmassa mainittuun toimintaan.

Hakemukseen on liitettävä

  1. yhdistyksen säännöt
  2. edellisvuoden toimintakertomus, tilinpäätös ja tilin- tai toiminnantarkastuskertomus. 
  3. kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio

Projektiavustus voidaan myöntää sellaisen yksittäisen tapahtuman tai projektin järjestämiseen, joka on päihteetöntä toimintaa ja jossa jäsenyys tai kutsu ei rajoita kuntalaisten osallistumista. Hakemukseen liitetään aina projektisuunnitelma ja kustannusarvio. Lisäksi hakemuksesta on käytävä ilmi, aikooko järjestäjä periä sisäänpääsymaksun.

Toiminta- tai projektiavustuksen käyttö selvitetään viimeistään ennen seuraavan vuoden päättymistä, yhdistyksen hyväksytyn toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja tilin- tai toiminnantarkastuskertomuksen avulla.

Kulttuuri-, urheilu- ja nuorisotoiminta-avustusten säännöt ja periaatteet: https://www.inkoo.fi/vapaa-aika-liikunta-ja-kulttuuri/hyvinvointitoimen-avustukset/

Hakulomakkeet: https://www.inkoo.fi/vapaa-aika-liikunta-ja-kulttuuri/hyvinvointitoimen-avustukset/

Avustushakemuksen voi myös lähettää osoitteeseen:
Inkoon kunta
Hyvinvointitoimisto
Rantatie 2
10210 Inkoo


1.3.2024
Hyvinvointilautakunta