Siirry sisältöön

Miltä Inkoon tulisi näyttää vuonna 2040? Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Inkoon kunnanhallitus on käynnistänyt visiotyön, jossa tarkastellaan, miltä Inkoo tulisi näyttää vuonna 2040. Vision tarkoituksena on tukea päätöksentekoprosesseja eritysesti sellaisissa kysymyksissä, jotka vaikuttavat merkittävästi tai pitkällä aikavälillä kunnan tulevaisuuteen. Visio tulee olemaan tärkeä ohjaava asiakirja kunnan tulevaisuudesta. Siksi on aivan keskeistä, että paikallisyhteisö otetaan aktiivisesti mukaan työhön. Nyt haluammekin kuulla sinun mielipiteesi – miltä Inkoon tulisi näyttää vuonna 2040?

Järjestämme työpajoja kylissä seuraavan aikataulun mukaisesti:

Tilaisuudet alkavat klo 18.00, joten muista merkitä sinulle sopiva ajankohta jo nyt kalenteriisi. Työpajoissa kaikki osallistujat saavat olla aktiivisia ja esittää ajatuksiaan. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Toivomme runsasta osallistujamäärää, sillä tätä työtä tehdään yhdessä asukkaiden kanssa kaikkien inkoolaisten hyväksi!