Siirry sisältöön

Jätehuollon kesäkausi alkaa pääsiäisestä

Pääsiäinen vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyspäiviin sekä jäteasemien aukioloihin. Pääsiäisen jälkeen jäteasemilla alkaa kesäkausi, jolloin monien jäteasemien palveluajat laajenevat. Samanaikaisesti osalle jäteasemista aukeaa mahdollisuus asioida itsepalveluna palveluaikojen ulkopuolella.

Juhlapyhät vaikuttavat jätteenkuljetuksiin. Pääsiäistä edeltävällä viikolla (vko 13) jäteastiat tyhjennetään päivää aiemmin kuin normaalisti. Pääsiäisen jälkeisellä viikolla tyhjennykset tehdään joko vakiopäivänä tai päivää myöhemmin.

Jos haluat jatkossa etukäteen tiedon esimerkiksi kelien tai arkipyhien vuoksi poikkeavista jätteenkuljetusaikatauluista, voit tilata siitä tekstiviesti-ilmoituksen. Tilaa tekstiviesti Rosk’n Rollin verkkosivulta rosknroll.fi/lisapalvelut(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Pääsiäinen vaikuttaa myös jäteasemien aukioloihin. Torstaina 28.3. ja lauantaina 30.3. jäteasemat palvelevat asiakkaita normaalien aukioloaikojensa mukaisesti. Sen sijaan kaikki Rosk’n Rollin jäteasemat ovat suljettuina pitkäperjantaina 29.3., pääsiäissunnuntaina 31.3. sekä toisena pääsiäispäivänä, maanantaina 1.4.

Jäteasemien aukioloajat voi tarkistaa Rosk’n Rollin kotisivuilta(siirryt toiseen palveluun).  

Kesäkausi käynnistää jäteasemien itsepalvelun

Osalla jäteasemistamme on mahdollisuus asioida itsepalveluna kesäkaudella eli huhtikuun alusta lokakuun loppuun asti. Täksi kesäkaudeksi itsepalvelu avautuu viidellä jäteasemalla: Askolassa, Inkoossa, Karkkilassa, Loviisassa ja Tammisaaressa. Näille asemille voi tuoda jätteitä palveluaikojen ulkopuolella itsepalveluna maanantaista sunnuntaihin klo 8–20.

Itsepalvelu ei kuitenkaan ole käytössä juhlapyhinä. Näin ollen itsepalvelumahdollisuus aukeaa tänä vuonna vasta tiistaina 2.4. 

Ennen itsepalvelukäyntiä asiakas ilmoittaa yhteystietonsa sekä tiedot tuotavista jätteistä osoitteessa rosknroll.materialport.com(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Jos kuormassa on maksullisia jätteitä, ne myös maksetaan samalla ennakkoon.