Siirry sisältöön

Junaliikenne käynnistyy jälleen Inkoon asemalla 3.4.2024

Seuraavana, Inkoo.

Keskiviikkona 3.4.2024 juna pysähtyy jälleen Inkoon asemalla! Tämä on mielestämme hieno asia, ja siksi järjestämmekin pienimuotoisen tapahtuman asemalla 3.4. klo 20.30–20.59. Ensimmäinen juna lähtee Inkoon asemalta kohti Helsinkiä juuri klo 20.59. Paikalla on sekä päättäjiä että virkakuntaa ja VR:n edustaja. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan meitä ja keskustelemaan junaliikenteestä ja sen kehittämisestä! Jaamme myös jotain pientä kivaa kaikille kävijöille.

Aluksi junat liikennöivät 3.4.2024–23.6.2024 keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Liikenne jatkuu tämän jälkeen 29.7.2024 alkaen. Inkoon asemalla pysähtyvä juna on nimeltään H-juna, joka liikennöi Hangon ja Helsingin välillä. Helsinkiin liikkuva juna lähtee Inkoon asemalta klo 20.59, Hangon suuntaan klo 21.46. Huomaa, että juna pysähtyy aina raiteelle 2, riippumatta junan kulkusuunnasta.

Huomaa myös, että junat eivät liikennöi näinä sunnuntaina:

Meille on tärkeätä pitää Inkoon joukkoliikenne oikealla raiteella. Toivottavasti nähdään asemalla!