Siirry sisältöön

Oletko meidän seuraava kaavoituspäällikkö?

Inkoo kunta hakee kaavoituspäällikköä vakinaiseen virkaan 3.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme sinua, jolla on visiota ja ammattitaitoa johtaa kunnan maankäytön suunnittelua ja viranomaistehtäviä rakennus- ja ympäristötoimialan johtajana.
Toimialajohtajana vastaat kaavoituksen, rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun palveluiden johtamisesta ja kehittämisestä, taloudesta sekä tavoitteiden asettamisesta kuntastrategian pohjalta ja seuraat niiden toteutumista.

Olet esittelevä viranhaltija rakennus- ja ympäristölautakunnassa
kaavoitukseen ja toimialan hallintoon liittyvissä asioissa, sekä vastaat näiden asioiden valmistelusta ja päätösten täytäntöönpanosta. Toimit kunnan johtoryhmän jäsenenä ja esihenkilöna organisaatiosi henkilöstölle.

Inkoo on dynaaminen kunta, jossa panostetaan viihtyisän ja kestävän ympäristön luomiseen kehittyvien joukkoliikenneyhteyksien äärelle. Tehtävässäsi pääset kehittämään tontti- ja asuntotarjontaa ja sähköisiä palveluita.

TARJOAMME

KUKA OLET

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja toimialan tuntemus.Kielitaitovaatimuksena on vähintään erinomainen kielitaito yhdessä ja hyvä kielitaito toisessa kotimaisessa kielessä. Kuntamme on kaksikielinen, joten viranhaltija saa päivittäin toimia molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii myös hankintaosaamista, julkishallinnon tuntemusta ja kokemusta johtamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen vaativien kaavoitushankkeiden onnistuneesta läpiviennistä sekä tähän liittyvästä osallistamisesta ja viranomaisyhteistyöstä.

Virka täytetään 3.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on koeajan aikana esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Robert Nyman, +358 40 149 3762.

Odotamme yhteydenottoasi! Hakemus viimeistään 11.4.2024 sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi(siirryt toiseen palveluun).

Haastattelut aloitamme jo rekrytointiajan aikana.