Siirry sisältöön

Yhteenveto kunnanhallituksen kokouksesta 8.4.2024

Kunnanhallitus kokoontui eilen 8.4.2024. Esityslistalla oli mm. kesä 2024, hyvinvointisektorin palveluiden hinnat ja Inkoonrannan esisopimus ja kauppakirja.

Kesälle 2024 kunta panostaa sekä kuntalaisten että vierailijoiden viihtyvyyden parantamiseen. Esimerkiksi joka lauantai tulee olemaan tapahtumia koulujen loma-aikoina. On huomioitava, että kaikki tapahtumat eivät ole kunnan järjestämiä, vaan myös ulkopuoliset toimijat, kuten yhdistykset, vastaavat osasta tapahtumista. Tapahtumatiedot julkaistaan myöhemmin kunnan tapahtumakalenterissa ja verkkosivuilla. Kunnassa on myös käynnissä neljä pientä rakennushanketta, joista kaikkien odotetaan valmistuvan juhannukseen mennessä. Näihin hankkeisiin kuuluu esimerkiksi kolmannen palvelurakennuksen rakentaminen joen itäpuolelle sekä Rantatien kunnostus. Asia merkittiin tiedoksi.

Kunnanhallitus hyväksyi seuraavat hyvinvointisektorin palvelumaksut:

Inkoonrannan alueen kehittäminen ja tontit käsiteltiin. Hallitus hyväksyi ehdotuksen, jonka mukaan kunnanvaltuusto antaa hallitukselle tehtäväksi aloittaa kunnan omistamien ja keskeisellä paikalla sijaitsevien asemakaavoitettujen tonttien kehittäminen. Tarvittaessa voidaan palkata ulkopuolinen asiantuntija antamaan konkreettisia ehdotuksia siitä, miten investointeja voitaisiin houkutella tehokkaammin kuntaan ja edistää kohtuuhintaisen asuntotarjonnan saatavuutta. Asia etenee siis vielä valtuustoon päätettäväksi.