Siirry sisältöön

Hei viherpeukalo, vuokraa viljelypalsta!

Päivitys 29.4.
Viljelypalstat viivästyvät vielä – myöhäisen kevään tulon vuoksi maan muokkaus viivästyy ja palstat saadaan viljelykuntoon vasta toukokuun lopulla.


Länsiväylän-Bastubackantien risteykseen toteutetaan viljelypalstat ja ne tarjotaan vuokrattavaksi kesästä 2024 alkaen. Hanke kuuluu kunnan investointiohjelmaan kuluvalle vuodelle.

Helmikuussa mainitsimme, että alue avataan mahdollisesti jo huhtikuun paikkeilla, riippuen kelistä ja rakennustöistä. Sää ei kuitenkaan ole varsinaisesti ollut meidän puolellamme. Viljelypalstojen muokkaus viljelykuntoon sopivaksi ei siis ole vielä päässyt käyntiin, sillä maa on märkää ja pehmeää. Näillä näkymin vapun tienoilla voisi olla valmista – tämä riippuu kevään etenemisestä.
Länsiväylän-Bastubackantien risteykseen toteutetaan viljelypalstat ja ne tarjotaan vuokrattavaksi kesästä 2024 alkaen. Hanke kuuluu kunnan investointiohjelmaan kuluvalle vuodelle.

Helmikuussa mainitsimme, että alue avataan mahdollisesti jo huhtikuun paikkeilla, riippuen kelistä ja rakennustöistä. Sää ei kuitenkaan ole varsinaisesti ollut meidän puolellamme. Viljelypalstojen muokkaus viljelykuntoon sopivaksi ei siis ole vielä päässyt käyntiin, sillä maa on märkää ja pehmeää. Näillä näkymin vapun tienoilla voisi olla valmista – tämä riippuu kevään etenemisestä.

Sitovat varaukset voi lähettää osoitteeseen tekniska@inga.fi, ja täältä voit myös kysyä lisätietoja. Varauksen tehtyäsi saat laskun vuosimaksusta (60 €), jonka maksamalla varaus vahvistuu. Lisää mukaan varaajan nimi, henkilötunnus (tai Y-tunnus), osoite ja puhelinnumero.

Palstat jaetaan halukkaille järjestyksessä, jottei tyhjiä palstoja ei jää väliin. Varaamalla sitoudut alueen sääntöihin, jotka löydät alta.

Laitahan varausta tulemaan, jos haaveilet kesästä vadelmapuskien valtiattarena tai kurpitsojen kuninkaana!