Siirry sisältöön

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Inkoon kunnalle 200 000 euron avustuksen kulttuurikeskuksen kehittämiseen

Inkoon kunta on saanut 200 000 euron avustuksen opetus- ja kulttuuriministeriöltä kulttuurikeskuksen kehittämiseen kunnantalon yhteyteen. Tähän mennessä kunta on kerännyt 3,05 miljoonaa euroa ulkopuolista rahoitusta hanketta varten.

– Olemme erittäin kiitollisia opetus- ja kulttuuriministeriön tuesta kunnalle tämän avustuksen myötä. Nyt olemme keränneet yhteensä yli kolme miljoonaa euroa edistääksemme Inkoon asukkaiden hyvinvointia. Samalla tämä tukee kunnan elinvoimaa, sillä toivomme näkevämme enemmän tapahtumia keskustassa erityisesti vuoden pimeimpänä aikana, toteavat Inkoon kunnaninsinööri Piia Nordström ja projektia hallinnoiva työryhmän puheenjohtaja Henrik Wickström.

Nyt mukaan otetaan niin yhdistykset kuin asukkaat jatkokehitystyöhön. Päätös kulttuurikeskuksen projektisuunnitelmasta ja kunnantaloon tehtävistä korjauksista tehdään vielä kevään aikana.