Siirry sisältöön

The Bastu – saunaelämys keskellä Inkoon kirkonkylää

Te, ketkä olette ehtineet pyörimään maalaiturilla tänä keväänä, olettekin varmasti huomanneet upouuden konttirakennuksen tuttujen konttien rinnalla. Tämä ei olekaan mikä tahansa koppero, vaan se on The Bastu – Inkoon komein konttisauna. 

Heidi Kiuru vasemmalla ja Catrine Hagström oikealla

The Bastun taustalta löytyy Vik Inn Oy Ab -niminen yritys, jonka omistaa tehokaksikko Heidi Kiuru ja Catrine Hagström. 

Taustalla yrittäjyyttä, toiveita ja suuria suunnitelmia

Heidi on pyörittänyt jo 12 vuotta Kiurunpesä -sisustuspuotia. Ensimmäiset 10 vuotta se toimi sesonkipuotina ja nettikauppana, mutta kaksi vuotta sitten Heidi päätti ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi Inkoon kirkonkylällä. 

Kuluneiden vuosien aikana hän onkin kuullut asiakkailta monen monia toiveita, ideoita ja ajatuksia Inkoon palveluiden suhteen. Suurimmat toiveet ovat kohdistuneet majoitukseen ja saunomiseen, ja siitähän se ajatus sitten lähtikin. 

Heidi lisää tähän väliin, että sauna ja peseytymismahdollisuudet ovat kovassa huudossa varsinkin veneilijöiden keskuudessa. Kun on ollut purjehtimassa ja peseytynyt vain pienen suihkun avulla, tulee nopeasti kunnon peseytymismahdollisuuksia ikävä. Myös moottoripyöräilijät ja retkimelojat ovat kyselleet Heidiltä usein, että missä täällä Inkoon kirkonkylällä voisi yöpyä tai peseytyä. 

Kuten me kaikki tiedämme, on Suomen suvi lyhyt, mutta vähäluminen. The Bastu onkin nappivalinta surkean sään yllättäessä veneilijän, melojan, paikallisen tai ihan kenet vain. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin saunassa löhöily sateen piiskatessa peltikattoa.

Sisustus on hillitty ja tyylikäs

Elämyksiä ja loman tunnetta arjen keskelle

Molemmat (ja myös allekirjoittanut) ovat yhtä mieltä siitä, että tämä on upea kokemus kaikille heille, joilla ei ole mahdollisuutta omaan saunaan. 

Kaksikko tietää kertoa, että esimerkiksi Helsingissä ja Espoossa uudet, suuret saunat sekä talviuintipaikat ovat todella suosittuja. Catrine huikkaa myös kaiken naurun ja höpöttelyn väliin, että kylmän ja kuuman kombinaatiohan on ihan hurjan terveellinen kaiken lisäksi. Joten vink vink, kaikki talviuimarit! 

Lisää löylyä! 

Mistä ajatus yhteiseen yritykseen oikein lähti? 

Heidi ja Catrine ovat entisiä työkavereita (ja tietenkin myös nykyisiä). He eivät tunteneet toisiaan sen enempää, mitä nyt naama tuli tutuksi samoilla käytävillä töissä. Kun naiset sitten alkoivat juttelemaan enemmän, huomasivat he, että yhteisiä ajatuksia ja unelmia Inkoon tulevaisuudesta olikin melkoinen määrä. 

Catrine ja Heidi kertovat, että heidän välinen yhteistyö on sujunut jouhevasti alusta lähtien. The Bastu suunniteltiin sen mukaan, mitä he itse toivoivat ja halusivat konttisaunalta. Molemmat ovat samaa mieltä suunnitelmista, joten työt sujuvat hyvin naisten välillä. 

Asianmukaiset eväät ovat osa elämystä. Jääkaapissa pysyvät herkut kylmänä.

Näin varaat ajan lauteille

Vielä toistaiseksi varaukset hoidetaan puhelimitse tai tekstarilla. Kotisivut ovat pientä hienosäätöä vaille valmiit, ja ne saadaan käyttöön toukokuun aikana. 

Varaukset hoituvat jatkossa näppärästi saitin kautta, mutta puhelut ja viestit otetaan myös tietenkin vastaan, mikäli haluaa mieluummin varata oman löylyttelytuokion sitä kautta. 

Sauna-aikoja on aina puolesta tunnista ylöspäin, mutta yhdelle varaukselle voi ottaa maksimissaan neljän tunnin saunavuoron. Maksuvaihtoehtoja löytyy useampaa sorttia. 

The Bastu -konttisauna on aivan ihastuttava!

Heidi tulee itse perheineen kerran viikossa saunomaan. Tämä yhteinen tekeminen tuo ihanaa vaihtelua arkeen, ja Heidi toivookin, että tästä voisi tulla myös inkoolaisille säännöllinen juttu. Hauska elämys, joka vie hetkeksi pois arjen pyörteistä. Eikä leppoisa saunahetki maksa maltaita! 

Pirteät Heidi ja Catrina lähettävät vielä terveisiä kaikille:

Odotamme innolla kesää 2024! Me uskomme tähän, tästä tulee ihan huippujuttu. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin, ja otamme todella mielellämme palautetta vastaan. Jos huomaat jotain, mistä haluaisit meille mainita, niin ota rohkeasti yhteyttä! Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tervetuloa! 

Varaa oma rentouttava saunavuoro puhelimitse 040 127 1444 tai info@vikinn.fi
Toukokuussa pääset varaamaan vuoron täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Saunan ulkopuolta somistetaan kasveilla kesäksi