Siirry sisältöön

Inkoolaisnuoret ystävyyskuntaretkellä Norjassa

Maaliskuun 7.–10. kaksitoista innokasta inkoolaisnuorta osallistui Nittedalin kunnassa Norjassa järjestettyyn ystävyyskuntafestivaaliin. Tämän vuoden teemana oli urheilu. Nuoret edustajamme saivat yhdessä Ruotsin Håbosta, Tanskan Fredensborgista ja Norjan Nittedalista tulleiden nuorten kanssa kokeilla laskettelua, lumikenkäviestiä, pulkalla laskua, frisbeegolfia, uintia ja pallopelejä Varingskollen Alpinsenterin rinteissä sekä Elvetangenin uimahallin ja koulun upeissa tiloissa. Iltaisin oli mahdollista osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin koululla. Muun muassa ”Grab the mic”, limbo, koripallo sekä taulujen maalaus ja ystävyysrannekorujen askartelu olivat nuorisolle tarjottujen aktiviteettien kärkilistalla.

Nämä toiminnantäyteiset, tapahtumarikkaat päivät tarjosivat uusia kokemuksia, tutustumisia ja ystävyyssuhteita sekä muistoja koko loppuelämäksi! Mukana matkustaneet nuorisotyöntekijät haluavat kiittää ihania osallistujiamme huomaavaisesta ja vastuuntuntoisesta käyttäytymisestä, vahvasta yhteishengestä ja ikimuistoisesta matkasta!

Lumikenkäviesti Varingskollen Alpinsenterillä