Siirry sisältöön

Kilometrikisa 2024 polkaisee käyntiin! 

Olemme joukkueena mukana Kilometrikisassa 2024, jossa osallistujat merkitsevät pyöräilykilometrejä ylös ajanjaksolla 1.5.2024 – 30.9.2024. Kisa on leikkimielinen ja maksuton, ja luvassa on kivoja palkintoja.

Kisassa on mukana myös sähköpyöräsarja! Sähköpyöräsarjassa kilpailevat automaattisesti ne joukkueet, joissa yksikin jäsen on kirjannut sähköavusteisella pyörällä ajettuja kilometrejä.

Joukkuesarjojen lisäksi Kilometrikisassa on kuntasarja, jossa kisaavat kunnat. Kuntakisaan osallistuminen on helppoa → jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Missä kunnissa poljetaan eniten?

Haastamme teidät nyt mukaan tähän pyöräilyä ja hyvinvointia edistävään kisaan!

Klikkaa tätä linkkiä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja ilmoita itsesi mukaan Inkoon omaan joukkueeseen.

Ajantasainen tulosluettelo löytyy täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).