Siirry sisältöön

Wapputori Inkoon torilla 30.4.

Wapputori Inkoon torilla 30.4.

Tiistaina 30.4. Inkoon tori täyttyy ihanasta markkinahulinasta. Lähes 30 kauppiaan valikoimasta löytyy suussasulavia ruokia, hienoja käsitöitä, eksoottisia kasveja sekä vaatteita esimerkiksi vapunviettoon, tai ihan vain kevään juhlistamiseen!

Voit tietenkin nauttia myytävistä herkkuruoista myös paikan päällä. Tarkemman listan myyjistä ja tuotteista löydät Facebook-ryhmistä Inkoon Keskustelupalsta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja Inkoon Puskaradio(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Järjestäjä Bo på landet rf -yhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi aloittamaan vappujuhlintansa meren läheisellä Inkoon torilla! 

Samalla yhdistys muistuttaa kaikkia ottamaan mukaan käteistä, sillä kaikilla myyjillä ei ole kortinlukijaa. Myös Mobilepay käy useimmille myyjille. Lähimmät pankkiautomaatit ovat S-marketissa ja Säästöpankki -talossa. 

Tervetuloa!