Siirry sisältöön

Tule mukaan muskariin!

Oletko pienen lapsen vanhempi ja haluaisit, että lapsesi (0–6 vuotta) saisi mahdollisuuden musisoida turvallisesti yhdessä toisten samanikäisten kanssa? Siinä tapauksessa musiikkiopiston muskari on täydellinen paikka lapsellesi.

Muskarin tavoitteena on herättää lapsen kiinnostus ja rakkaus musiikkia kohtaan ja tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä musikaalisilla kokemuksilla. Muskarissa lauletaan, soitetaan, leikitään, tanssitaan, kuunnellaan ja maalataan. Lapset saavat myös uusia ystäviä ja arvokkaita kokemuksia.
Tarjoamme perheryhmiä 0–2-vuotiaille oman aikuisen kanssa sekä musiikkileikkiryhmiä 3–6-vuotiaille.

Muskariopetusta järjestetään Tammisaaressa, Karjaalla, Hangossa, Inkoossa ja Mustiolla. Muskariryhmät ja aikataulut löydät osoitteesta raseborg.eepos.fi(siirryt toiseen palveluun) (6.5. alkaen) sekä täältä: Muskariryhmät / Musiklekgrupper 2024-25 (raseborg.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ilmoittautuminen muskariin lukuvuodelle 2024–25 on avoinna 6.–30.5. osoitteessa:
https://raseborg.eepos.fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja:
musiikkiopisto@raasepori.fi
https://www.raasepori.fi/lapset-nuoret-opetus/musiikkiopisto/musiikkileikkikoulu/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tervetuloa mukaan musiikin maailmaan!