Siirry sisältöön

Haemme kasvatuksen ja opetuksen asiantuntijaa

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Onko sinulla kokemusta varhaiskasvatuksesta ja/tai alan koulutus ja oletko kiinnostunut kehittämään Inkoon kunnan kasvatus- ja opetustoimialaa?

Haemme nyt kasvatuksen ja opetuksen asiantuntijaa viimeistään 1.8.2024 alkaen.

Valmistelet toimialan projektihakemukset ja raportoit niistä yhdessä sivistystoimenjohtajan kanssa, päivität toimialan ohjausasiakirjoja ja kehität prosesseja korkealuokkaisten palvelujen tuottamiseksi.

Hallinnoit toimialan IT-järjestelmiä. Koordinoit varhaiskasvatuksen ja oppilaskerhojen loma-aikojen sijoituspäätöksiä ja rekrytoit sijaisia. Vastaat toimialan kotisivujen sisällöntuotannosta yhdessä yksiköiden päälliköiden ja toimialan johtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän osaavassa ja energisessä tiimissä. Saat vahvan työyhteisön, hyvät työvälineet ja etätyömahdollisuuden. Monipuoliset työterveyspalvelut ja ePassi tukevat henkilökohtaista työterveyttäsi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen erinomainen ja toisen hyvä taito. Kuntamme on kaksikielinen, joten työntekijä saa päivittäin toimia molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää kasvatus- ja opetuslainsäädännön tuntemusta. Odotamme hakijalta itsenäistä ja vastuullista työskentelyasennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiuksia, sekä ajantasaisia ja monipuolisia digitaalisia valmiuksia. Opetusalan tuntemus katsotaan eduksi.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävä täytetään viimeistään 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemus viimeistään 13.5.2024 sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. (siirryt toiseen palveluun)Liitäthän hakemukseesi tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut aloitamme jo rekrytointiajan aikana.

Lisätietoja antaa sivistystoimenjohtaja Marika Ehn, 040 638 6548