Siirry sisältöön

Artisti HUGO esiintyy Inkoon Päivällä 29.6.2024!

Meillä on tänään suuri kunnia ilmoittaa, että 20-vuotias lahjakas porvoolainen popartisti HUGO on varmistettu yhdeksi Inkoon Päivän pääesiintyjiksi. HUGO:n biisit ovat viime kuukausina kuluttaneet armotta kaiuttimia, stereosoittima ja eri radiotaajuuksia koko Suomessa. Tämän todistaa esimerkiksi sinkkuhitti ”Taulut”, jota on soitettu yli 18 miljoonaa kertaa Spotifyssa.

– Tällä kiinnityksellä haluamme puhutella erityisesti nuorempaa kohderyhmää. Inkoon Päivä tulee olla tapahtuma kaikille ja viime vuosina meillä on ollut haasteita saada nuorisoa paikan päälle. Tänä vuonna uskotaan, että tähän tulee muutos, kertoo viestintä- ja elinvoimapäällikkö Mikael Wacklin.

Ja mitä parasta, keikka on siis ILMAINEN kävijöille! Nyt se kalenteri äkkiä esille ja tehkää tilaa tälle ainutlaatuiselle mahdollisuudelle nähdä yksi kotimaan kovimmassa nousukiidossa oleva artisti Inkoossa! HUGO esiintyy Inkoossa 29.6.2024 alkaen klo 17.30.

Jos HUGO jostain syystä ei vielä ole tuttu, niin käyhän kuuntelemassa artistin hienoa biisikimaraa Spotifysta(siirryt toiseen palveluun).