Siirry sisältöön

Inkoo on Uudemaan yrittäjäystävällisin kunta!

Suomen Yrittäjien vuosittaisesta kuntabarometritutkimuksesta ilmenee, että Inkoo on Uudenmaan yrittäjäystävällisin kunta. Kunta sijoittuu kansallisella tasolla 17. sijalle 166:sta kunnasta kategoriassa pienet kunnat (alle 10 000 asukasta), mikä on paras sijoitus kaikista Uudenmaan kunnista. Inkoo on erityisesti parantanut hankintakäytäntöjään ja infrastruktuuria.

– Inkoon Yrittäjät otti myös tyytyväisenä tiedon vastaan. Tietysti vielä sija 17. ei meitä lopullisesti tyydytä, vaan yritämme joka vuosi tehdä työtä entistä paremman yhteistyön eteen ja saada aikaiseksi kunnan, jossa kaikkien yritysten on hyvä yrittää, joten sitä kohden! sanoo Ulla Gunnarsson, Inkoon Yrittäjien puheenjohtaja.

Myös kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickström on tyytyväinen tulokseen.

– On hienoa, että kunta sijoittuu jälleen näin korkealle. Inkoo on panostanut paljon yrittäjäystävällisyyteen, ja nyt olemme tärkeiden päätösten äärellä yrittäjäpalveluiden tulevaisuudesta. Meillä on tiivis yhteys yrittäjäyhdistyksiimme, ja arvostamme suuresti heidän ja kaikkien yrittäjien panosta Inkoon parhaaksi, kertoo Wickström.

Lue lisää aiheesta Suomen Yrittäjien tiedotteesta.(siirryt toiseen palveluun)