Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan Inkoon Joddbölen alueeseen sekä kuulemaan Blastr Green Steel -hankkeen tämänhetkisestä tilanteesta 30.5.2024 klo 17.15–20.00

Kiertoajelu ja ajankohtaiskatsaus hankkeeseen järjestetään kaikille Inkoon ja lähialueen asukkaille. Tilaisuus alkaa kiertoajelulla Joddbölen alueella, jonka aikana maanomistajat Fortum, Rudus ja Inkoo Shipping esittelevät alueen tämänhetkistä toimintaa. Tapahtuman järjestäjinä toimivat maanomistajat.

Kiertoajelun jälkeen Blastr Green Steel järjestää hankkeensa ajankohtaiskatsauksen Hembygdsgårdenissa, osoitteessa Idrottsvägen 1, Inkoo. Kiertoajelulla osallistujien on mahdollista esittää kysymyksiä maanomistajille sekä ajankohtaiskatsauksessa Blastr Green Steelille. Lisäksi Inkoon kunnan kaavoituspäällikkö on paikalla kertomassa kaavoituksen etenemisestä.

Ohjelma

17.15–17.30 – Linja-autoon nousu Hembygdsgårdenilla. Joddbölen alueen liikkumis- ja oleskelurajoitusten takia osallistujien henkilöllisyys tarkistetaan bussiin noustessa. Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan.

17.30–18.30 – Vierailu Joddbölessä. Maanomistajat kertovat bussissa alueella harjoittamastaan toiminnasta.

18.45–20.00 – Blastr Green Steel -hankkeen ajankohtaiskatsaus Hembygdsgårdenissa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/Joddbole_kiertoajelu__Blastr_QAtilaisuus_6850/fi(siirryt toiseen palveluun)

Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.5. klo 23.59. Huomioithan, että tilaisuuteen on vain rajallinen määrä paikkoja. Jos tapahtuma menee täyteen, voit ilmoittautua silti jonotuspaikalle. 

Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen. Henkilöllisyyden tarkistus johtuu Joddbölen alueen liikkumis- ja oleskelurajoituksista.