Siirry sisältöön

Osallistu kesän kaksikielisiin sirkus- ja taideleireihin Holkenin kulttuurikeskuksessa!

Ensimmäinen on sirkus- ja musiikkileiri Kulttuurikeskus Holkenilla 10.-14.6.2024 klo 10-15.

Opettajina toimivat inkoolaiset kulttuurialan ammattilaiset, isäntäpari Maria ja Pekka von Cräutlein, teatteri-ilmaisun ohjaaja Satu Halonen (ilmaisutaidot, mimiikka, klovneria, sirkustemput), muusikko ja kitaransoiton opettaja Frans Aalto (musiikin opetus,  yhteismusisointi) sekä kansanmuusikko Mirva Ormin. Pekka, alias Professori Bluffo, esittää leiriläisille klovni-taikashown, ja pitää pienryhmille klovneria- ja taikatyöpajat.

Toinen on sirkus- ja kuvisleiri Kulttuurikeskus Holkenilla kolmipäiväisenä 31.7.- 2.8.2024 klo 10-15.  Sirkusleirin kohderyhmänä ovat 6-15 vuotiaat inkoolaiset ja lähialueiden lapset ja nuoret, joita kiinnostaa oppia sirkustaitoja, klovneriaa ja kuvataiteen menetelmiä.

Opettajina toimivat sirkusohjaaja Janni Johansson (sirkustaidot jonglööraus, pyramidit, akrobatia) sekä kuvataideopettaja Outi Korhonen. Lisäksi Professori Bluffo, esittää leiriläisille klovni-taikashown, ja pitää pienryhmille klovneria- ja taikatyöpajoja.

Tämä leiri toteutuu Inkoon ja Siuntion sekä Svenska Kulturfondenin Skapa-hankkeen välisenä yhteistyönä.

Vähävaraisten perheiden lapsilla on mahdollisuus osallistua alennettuun hintaan.

Molemmat leirit ovat kaksikielisiä, eikä mitään ennakkovaatimuksia ole.

Info Holkenista: Juhlatalo Holken – Sinun näköiset juhlat (kulttuurikeskusholken.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ilmoittaudu: Ingå medborgarinstitut/Inkoon kansalaisopisto (opistopalvelut.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)