Siirry sisältöön

Tervetuloa hyvinvointikeskuksen avajaisiin –uusi nimi paljastuu!

Kirkonkylässä vietetään juhlapäivää lauantaina 8.6, kun Inkoon uusi hyvinvointikeskus avataan Kyrkfjärdenin vanhassa koulurakennuksessa juhlallisin menoin klo. 11–13. Samalla paljastuu keskuksen uusi nimi, jota hyvinvointipäällikkömme Marko Vaappo on onnistunut pitämään visusti salassa! Juhlapuheen pitää klo. 11 Inkoon oma kansanedustaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickström.

Hyvinvointikeskuksen tarkoitus on toimia kaikenikäisten inkoolaisten olkkarina, jossa tarjolla on erinäistä matalan kynnyksen toimintaa. Avajaispäivänä pääset tutustumaan Kansalaisopiston tiloihin, jotka jo jonkin aikaa ovat olleet käytössä. Piipahda myös uudessa nykyaikaisessa kuntosalissa ja liikunta-/juhlasalissa. Kunnan väkeä on paikalla, jos haluat jutella heidän kanssaan. Raaseporin musiikkiopisto tarjoaa ohjelmaa ja nuorisotalo Unccanin ovet ovat avoimet kaikille.

Jos vielä tutustumiskierroksen jälkeen piisaa puhtia, voit osallistua vapaa-ajanohjaajamme Pia Helteen vetämään kevyeen puistojumppaan klo. 12.30! Ota siis mukaasi vesipullo ja treenivaatteet.

Lämpimästi tervetuloa!