Siirry sisältöön

Kuntosali on avoinna koko kesän! 

Voit treenata koko kesän uudessa kuntosalissa Huvikummussa, joka on nyt hyvinvointikeskuksen virallinen nimi. Nyt myös mahdollisuus ostaa jäsenyys 3 ja 6 kuukaudeksi.

Muutama huomio ikärajasta ja käytöstä:

  1. Kuntosalin ikäraja yksin harjoittelulle on 16 vuotta. Alle 16-vuotiaat kuntoilevat yhdistyksen tai muun järjestäjän vuorolla, jossa vastuuhenkilö on täysi-ikäinen. 12–16-vuotiaat voivat harjoitella vanhempiensa tai samaan perheeseen kuuluvan yli 18-vuotiaan seurassa. Lapsia ei turvallisuussyistä saa tuoda kuntosalille.
  2. Jokaisella kuntosalilla harjoittelevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva jäsenyys. Koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Kulkuluvan väärinkäyttö johtaa jäsenyyden menetykseen.
  3. Kuntosalin sisäänkäyntiä ja yleisiä tiloja valvotaan tallentavilla turvakameroilla. Kameravalvonnan tarkoitus on estää omaisuus- ja henkilövahinkoja ja selvittää niitä sekä edistää rakennuksen muuta turvallisuutta.

Toivomme, että kuntosalia käytetään vastuullisesti ja ilolla!

Uusi Kuntosali.