Siirry sisältöön

Muuta toimintaa lapsiperheille

Perhekahvila- ja kerhotoimintaa

Inkoon seurakunta ja yhdistykset järjestävät Inkoossa esim. vanhempainkahvila- ja kerhotoimintaa. Toiminta sopii hyvin esimerkiksi vanhemmille, jotka hoitavat lapsiaan kotona. Lapset saavat tavata muita lapsia, leikkiä ja pitää hauskaa yhdessä ja vanhemmat voivat keskustella muiden aikuisten kanssa.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto pitää perhekahvilaa sekä Inkoon kirkonkylässä että Degerbyssä. Kahvilatoiminta on tauolla kesä-heinäkuussa.

MLL järjestää myös ohjattua toimintaa pikkulapsille.

Folkhälsanin yhdistykset

Folkhälsanilla on Inkoossa kaksi paikallisyhdistystä.

Folkhälsan i Ingå r.f. järjestää mm. vanhempainkahvila- ja leikkipuistotoimintaa Inkoon kirkonkylässä. Kesällä Folkhälsan i Ingå järjestää uimakouluja Koivuniemen ja Björnvikenin uimarannoilla. Kesäkuussa yhdistyksellä on seurakunnan tiloissa kesäkerho ja leikkipuisto. Kesäkerho on tarkoitettu alakoululaisille. Kesäkerhossa lapset saavat leikkiä muiden lasten kanssa valvotuissa olosuhteissa vanhempien ollessa työssä. 

Folkhälsan i Degerby r.f. järjestää mm. voimistelua 3-5-vuotiaille Degerby skolassa ja uimakouluja Djupträskissä ja Svenvikenissä. Yhdistys myös vuokraa lasten ja vauvojen turvavarusteita.

Inkoon seurakunnan päiväkerho

Toiminta on tarkoitettu 3-5-vuotiaille ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Päiväkerho on kaksikielinen ryhmä, joka kokoontuu maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12. Ryhmä sopii hyvin esimerkiksi perheille, joiden vanhempi sisarus tarvitsee toimintaa toisen vanhemman ollessa kotona nuoremman lapsen kanssa.

Ryhmä kokoontuu seurakuntakodin kellarikerroksessa. Kesäkuukausina kerho on tauolla.

Perheiden kohtaamispaikat Inkoo

Tiistaisin: Perhekahvila klo 10-12, Bollstantie 2, seurakuntatalon alakerrassa. Kaksikielinen ryhmä.

Perjantaisin: MLL Degerby perhekahvila klo 9.30-11.00 Furuborginkuja 4. Kaksikielinen ryhmä.