Siirry sisältöön

Ratsastus

Nouse satulaan!

Syvine metsineen, laajoine peltoaukioineen ja kauniine rannikkomaisemineen Inkoo sopii mainiosti ratsastukseen.

Tässä hevosystävällisessä kunnassa on useita talleja, jotka tarjoavat ratsastustunteja, vaelluksia, tallipaikkoja ja paljon muuta. Heittäydy satulaan ja nauti kavionkopseesta Inkoon upeissa maisemissa!

Ratsastusopetusta pienryhmissä, valmennusta, hevoshierontaa sekä yksityisopetusta pienellä maalaistallilla.

Tähteläntie 462, 10120 Tähtelä

Hevostilalla on pihattojen lisäksi hyvät puitteet aktiiviselle hevosharrastamiselle ja ratsastukselle. Hyvä hevostaito ja klassinen ratsastus ovat Granåsan tilan toiminnan perusta, ja näissä kahdessa lajissa he tarjoavatkin yksityis- ja pienryhmätunteja. 

Kvisintie 15, 10160 Degerby

Lännenratsastuksen yksityistunteja sekä ponikerhoilua Inkoossa.

Talli Snettans on Inkoossa toimiva talli joka on erikoistunut islanninhevosiin.Täällä tarjotaan tallipaikkoja täysihoidolla sekä järjestetään kursseja, valmennusta ja muita tapahtumia.

Violan talli on SRL:n hyväksymä islanninhevostalli Inkoossa. Ratsastajille on tarjolla oman tason mukaisia tunteja, kursseja, leirejä sekä maastoja niin yksityisesti kuin mukavissa ryhmissäkin. Tallia ympäröi mahtavat, vaihtelevat maalaismaisemat ja sieltä löytyy myös hyvin valaistu kenttä.

Täältä löydät pihattopaikkoja laumassa tai yksilöpihatossa sekä hienot puitteet ratsastuksen harrastamiseen kelistä riippumatta.

Upeat maastot mahdollistavat hevosharrastuksesta nauttimisen omaan tahtiin rauhallisessa ympäristössä.