Siirry sisältöön

Helle-verkkokirjasto ja -kirjastokortti

Helle-kirjastoilla on yhteinen verkkokirjasto ja yhteinen kirjastokortti. Helle-kirjastokortilla saat käyttöösi laajan valikoiman kirjoja, lehtiä ja muuta aineistoa. Helle-kirjastojen yhteinen valikoima on yli miljoona. Myös vanhat Lukas-kirjastokortit käyvät edelleen. Näin hankit kirjastokortin.(siirryt toiseen palveluun)

Lainaaminen, palauttaminen ja uusiminen

Voit lainata aineistoa mistä tahansa Helle-kirjastosta. Lainaamasi aineiston voit palauttaa mihin tahansa Helle-kirjastoon. Kirjat ja muut lainattavat aineistot liikkuvat käyttöösi yhteisillä kuljetuksilla maksutta.

Inkoon kirjastossa on lainaus- ja palautusautomaatit, joiden käyttöön tarvitset kirjastokortin ja PIN-koodin. Kirjaston pääoven vieressä on palautusluukku, johon voit jättää palautukset kirjaston ollessa kiinni.

Voit uusia lainat 6 kertaa. Lainoja ei voi uusia, jos niissä on varauksia, jos niistä on lähetetty lasku tai jos ne ovat pikalainoja. Voit uusia lainasi verkkokirjastossa, puhelimitse tai käymällä kirjastossa.

Varaukset

Aineiston varaaminen on ilmaista. Voit varata aineistoa mistä tahansa Helle-kirjastosta. Noutamattomista varauksista perimme euron maksun.

Lue lisää kirjaston käytöstä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)