Siirry sisältöön

Raaseporin Musiikkiopisto

Musisoi musiikkiopistossa Musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista monipuolista soiton- ja laulunopetusta ensisijaisesti lapsille ja nuorille, mutta aikuisenakin voi vielä tulla mukaan musiikin pariin.

Opinnot voi myös aloittaa suositussa muskarissa jo vauvana. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen tukevat hyvän ja elinikäisen musiikkisuhteen syntymistä ja antavat myös valmiuksia musiikin ammattiopintoihin.

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin musiikkiopisto-opintoihin tapahtuu edeltävänä keväänä, jolloin järjestetään myös soitinpolku. Soitinpolulla voit kokeilla eri soittimia musiikkiopiston opettajien ohjauksessa.

Lisää tietoa opinnoista ja ilmoittautumisesta.(siirryt toiseen palveluun)
Meidät löytää myös Facebookista(siirryt toiseen palveluun) ja Instragramista(siirryt toiseen palveluun)!

Raaseporin Musiikkiopiston toiminta-alue on isäntäkunta Raaseporin lisäksi Hanko ja Inkoo. Opetus on suunnattu lähinnä lapsille ja nuorille, mutta opetusta annetaan myös aikuisille. Opetus on päämäärätietoista, tasolta toiselle etenevää ja antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään musiikin kautta. Musiikkiopistossa saa kestävän pohjan elinikäiseen musiikin harrastamiseen ja alalle aikova vahvan alun kohti ammattiopintoja. (Lähde(siirryt toiseen palveluun))