Siirry sisältöön

Kahvilat ja ravintolat

Pöytä on katettu!

 Täällä nautitaan paikallisista herkuista vuoden ympäri! Inkoon pinta-alasta suuri osa on peltoja, joita paikkakunnan maanviljelijät ahkerasti viljelevät – lähellä tuotetuista marjoista tai kasviksista ei siis ole pulaa varsinkaan kesäkuukausina.

Inkoon kirkonkylä ympäristöineen

Tervetuloa Bistro Landeen. Kun sinä olet täällä vieraana, tunnet itsesi tervetulleeksi ja nautit mukavasta ilmapiiristä, hyvästä ruoasta ja tapaat ystäviä – aivan kuten landella kutsuttuasi kavereita kylään nauttimaan yhdessäolosta!

Tervetuloa Inkoon omaan olohuoneeseen kauppakeskus Strandiin. Café Candiksesta löydät avun kahvihampaan kolotukseen, ja itse valmistetut suolaiset sekä makeat herkut vievät kielen mennessään. 

Cafe Wilhelmsdalissa leivotaan joka päivä suolaisia sekä makeita kahvilaherkkuja. Tarjolla on myös arkisin lounasta ja viikonloppuisin brunssia. Kaikkia tuotteita voi tilata myös esimerkiksi juhliin ja muihin tapahtumiin. 

Maistuisiko mehevä burgeri, hodari tai jokin muu grilliherkku? Sihisevän kuuma grilli ja sitäkin lämpimämpi seura toivottavat sinut tervetulleeksi Gatukeittiö 51:een! 

Mitä olisikaan kesä ilman jäätelöä? Tervetuloa herkuttelemaan kylmien jätskiannosten pariin Inkoon paraatipaikalle! Ihailkaa ohi lipuvia veneitä, ihmetelkää ihmisvilinää ja nauttikaa kylmistä jäätelöistä kauniina kesäpäivänä pienvenesatamassa.

Kurdilaista ruokaa ja herkullisia pizzoja. Ravintola Mamma Mia kuljettaa annoksia myös kotiin sekä työpaikalle!

Ravintola Sea We on Inkoon satamassa sijaitseva merenrantaravintola, joka tarjoaa tuoreita ja herkullisia makuja niin pieneen kuin isompaankin nälkään aina aamupäivästä iltamyöhään.

Tervetuloa kesäiseen The Pier & Terrace -terassibaariin! 

Herkullisten cocktailien sekä mocktailien lisäksi löydät täältä monia erilaisia ​​oluita, long drink -juomia, siidereitä, viinejä ja muita herkullisia juomia – alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta.

Tähtelä

Holkenin keittiössä suositaan metsän ja luonnon antimia sekä luonnonmukaisesti viljeltyjä tuotteita. Täällä leivotaan itse leivät ja muut leivonnaiset, tai vaihtoehtoisesti hankitaan paikallisilta tuottajilta. Ruokalistat räätälöidään asiakkaiden toivomusten mukaan ja lapsille löytyy oma noutopöytä haluttaessa.

Degerby

 Degerbyn Delillä pääset nauttimaan mukavan kesäterassin sekä veikeän kaupan tunnelmasta aurinkoisilla kesäkeleillä.

Fagervik

Tervetuloa suloiseen kesäkahvilaan Fagervikissa! Täällä voit nauttia suolaisista ja makeista herkuista, napata mukaan kauniita matkamuistoja kotiin tai viemisiksi sekä nauttia historiallisen ympäristön tunnelmasta.

Barösund ja saaristo

Satamakahvilasta voit ostaa erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, jäätelöä sekä kylmiä ja kuumia virvokkeita. Kahvila toimii myös satamatoimistona ja alueen infopisteenä, jossa voit varata saunavuoroja tai maksaa majoituksia. Lomasesongin aikana kahvilalla järjestetään myös pienimuotoisia konsertteja.

Scola on Källnäsuddin vanha kyläkoulu, jonka elämä jatkuu nyt tasokkaana saaristoravintolana. Pieteetillä ja hyvällä maulla kunnostettu historiallinen koulurakennus kutsuu jatkossa niin veneilijöitä, kesäasukkaita kuin juhla- ja kokoustilaisuuksiin tulijoita vuoden ympäri.

The Berg tarjoaa vieraille kausiluonteisen maistelumenun, joka vaihtelee sesongin mukaan. Ravintolassa keskitytään klassiseen pohjoismaiseen keittiöön modernilla otteella yhdistäen paikallisia raaka-aineita laadukkaisiin tuotteisiin tutuilta, luotettavilta pohjoismaisilta toimittajilta. Suositeltavat juomat valitaan jokaiseen ruokaan ja samppanjalla on suuri osa makumatkaa.