Siirry sisältöön

Suoramyynti maatiloilta

Mitä saisi olla?

Luonnonläheisessä Inkoossa on perinteisesti viljelty maata ja saatu ruoka suoraan pellolta, metsästä ja merestä. Ajat ovat muuttuneet, mutta paikallinen maistuu edelleen parhaalta.

Inkoossa voi ostaa mansikoita, perunoita, rapuja, riistaa ja muita paikallisia herkkuja suoraan tiloilta. Myös Inkoon REKO:n Facebooksivun(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kautta voi tilata tuoretuotteita suoraan tuottajilta. REKO-tuotteet toimitetaan kirkonkylään perjantaisin klo 19-19.30.

Kasvit, kasvit ja karsimispalvelut tehokkaasti ja ammattimaisesti. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaan sekä laadukkaisiin, henkilökohtaisiin palveluihin!

Hinders Gårdin tilalla myydään tilauksesta karitsanlihaa puolikkaina ruhoina tai pienempinä erinä, yksittäispaketteina. Lihat on paloiteltu ja pakattu vakuumiin. Muita oheistuotteita ovat tilan omien lampaiden villoista Pirtin kehräämössä kehrätyt langat sekä eri värisiä ja kokoisia kauniita suomenlampaan taljoja.

Tervetuloa Lill-Breds Bärgård & Café -tilalle! Täällä viljellään mansikoita, perunoita sekä paljon erilaisia vihanneksia. Tilamyymälä on avoinna kesäkuukausina. Muista myös pysähtyä kahvitauolle kodikkaassa tilakahvilassa, missä kaikki tuotteet ovat valmistettu tilan leipomossa ja konditoriassa!

Kauppapuutarha Hagalandet on inkoolainen perheyritys joka on perustettu vuonna 1945. Puutarhalla on aikojen saatossa viljelty kaikkea avomaavihanneksista leikkoruusuihin, mutta nykyään tuotanto keskittyy ruukkukukkaviljelyyn.

Lähes koko tuotanto myydään kuluttajille suoraan puutarhalta ja varsinkin keväällä on asiakkaalle upea kokemus astua sisään kasvihuoneisiin jotka pursuavat väriloistoa ja valikoida itselleen haluamansa kukat suoraan kasvupöydiltä.

Myynnissä on tilan tuotteita – hilloa, mehua, hyytelöä, sinappia, glögiä ynnä muuta. Vastapoimittuja marjoja sekä omassa mehupuristamossa puristettua omenamehua. Tuotteet vaihtelevat – jokainen satokausi seuraa vuodenaikoja.

Tämä on foorumi Inkoon REKO- kaupankäyntiä varten. Jakelutilaisuudet pidetään klo 19-19:30 Inkoon keskustassa joka perjantai osoitteessa Ola Westmanin puistotie 12. Tuottajat seisovat kirkon puolella ja kuluttajat parkkeeraavat autonsa tien puolelle. Tuottajat ilmoittavat ryhmän etusivulla, kuluttajana tilaat kommentoimalla myynti-ilmoituksia.

Torrbacka Trädgård on toisen sukupolven inkoolainen perheyritys. Tilalla ollaan erikoistuneita tomaattien, salaattien, vihannestaimien sekä yrttien viljelyyn.  Tuotevalikoima koostuu lähes 100 eri tuotteesta.

Tilalla käytetään perinteisiä viljelymenetelmiä, joiden avulla tähdätään korkeaan laatuun. Periaatteena on, että tuotteet saavat kasvaa rauhassa luonnonvalossa, jotta niistä tulisi mahdollisimman reheviä ja maukkaita. Yrtit ja salaatit saavat oleskella isoissa ruukuissa, jotta ne kasvavat isoiksi ja kestäviksi, ja käytössä on tarpeen vaatiessa ainoastaan biologinen torjunta.

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata kotimaista riistalihaa kotiovellesi! Riista on herkullinen, ravintorikas ja ympäristöystävällinen valinta kun haluat syödä lihaa. Riista säilyy mainiosti pakkasessa jopa kaksi vuotta, koska se on vähärasvaista lihaa. Kaikki tuotteet ovat lähtökohtaisesti verkkokaupassa. Noudot Viltgårdenista vain etukäteen tilattuna ja sovitusti.