Siirry sisältöön

Taidetta, matkamuistoja ja lahjatuotteita

Pakkaa pala Inkoota mukaasi

Inkoo on täynnä myymälöitä, museoita ja liikkeitä, joista löydät uniikkeja tuotteita paikan päällä ihailtavaksi, kylään viemisiksi taikka omaa kotia ehostamaan. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin, koe suuria tunteita taiteen parissa, tee upeita löytöjä ja nappaa talteen tuliaisia paikallisten tekijöiden tarjonnasta! 

Galleria Karaija Art Story Inkoo ja HUONEettRUM. Kotimaista taidetta ja käsityötä jo vuodesta 1996. Upeita luomuksia jotka ovat syntyneet huolella ja harkiten, perinteisillä taidoilla ja uutta luovilla ajatuksilla.

Kyläkonttorin myymälässä myydään paikallisia tuotteita, kuten koruja, kirjoja, huovutettuja ja neulottuja tuotteita sekä muita käsitöitä. Jokainen tuote Rosenbergin myymälässä liittyy jollain tavalla alueen historiaan, josta kerrotaan myös Igor-museossa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Iloisia kohtaamisia jo vuodesta 1886. Kulttuurikeskus Holkenissa pidetään lystiä, nautitaan maukkaasta ruoasta ja juomasta sekä hämmästellään huippulaadukkaita kulttuurielämyksiä.

Yksi Suomen suurimmista puurakenteisista kauppakeskuksista, Strand, tarjoaa monipuolisia palveluita kaikille asiakkaille. Kauppakeskus Strandiin on helppo tulla ja kauppakeskuksen edessä on hyvin parkkipaikkoja.

Kiurunpesä on sekä idyllinen sesonkipuoti Inkoossa, että pieni nettiputiikki. Sesonkipuoti on auki keväästä jouluun ja nettiputiikki palvelee ympäri vuoden.

Nettiputiikissa on tarjolla sisustustuotteita, leluja, vaatteita, koruja sekä paperitavaraa. Inkoon puodilla on myös suloisia vanhoja tavaroita, jotka ansaitsevat vielä uuden elämän ja rakastavan kodin.

Myynnissä on tilan tuotteita – hilloa, mehua, hyytelöä, sinappia, glögiä ynnä muuta ihanaa. Vastapoimittuja marjoja sekä omassa mehupuristamossa puristettua omenamehua. Tuotteet vaihtelevat – jokainen satokausi seuraa vuodenaikoja.

Vuonna 2001 perustetun Rosalinda Oy:n kivijalkaliikkeet sijaitsevat Kauppakeskus Strandissa. Sisustusliike Rosalindasta löydät kauniita, laadukkaita ja ajattomia tuotteita kodin sisustukseen. Vaateliike Newportin valikoimista löytyy kattava valikoima vaatteita sekä asusteita. Voit myös noutaa verkkokauppatilauksesi liikkeistä.

Westanqvarn on erikoistunut laatu-ulkokalusteiden suunnitteluun, valmistukseen, maahantuontiin sekä myyntiin. Tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia piha-, terassi- ja puutarhakalusteita valmistettu omalla puusepäntehtaalla sekä arvostettujen pohjoismaisten valmistajien paikallisilla tehtailla.