Siirry sisältöön

Yöpyminen

Majapaikkaa vailla?

Ummista silmäsi saariston karun kauneuden keskellä tai nauti maalaismaisemien rauhasta Inkoon monien majoitusmahdollisuuksien myötä.

Inkoon keskusta ja Dal

Täältä löydät edullisen hintatason sekä pienet ja siistit huoneet. Hotellissa on 5 huonetta ja majoitustilaa yhteensä 10 henkilölle. Hotellin ravintolasta voi tilata ruokaa ravintolan aukioloaikoina. Ei aamiaispalvelua. Hotelliasiakkailla myös erillinen aurinkoterassi sekä yhteinen parveke.

Suloinen pihamökki sijaitsee noin 500 metrin päässä Inkoon keskuksesta.

Mökistä löytyy tupakeittiö, makuuhuone sekä kylpyhuone, tilaa on yhteensä n. 42 m2 ja se sopii kahdelle hengelle. Ainoastaan lyhytaikaisia vuokrauksia.

Villa Bastubacka on korkeatasoinen huvila kaikilla mukavuuksilla merenrannalla. Talo on 122,5 m2 kuudella vuodepaikalla – kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kaksi WC:tä ja sähkösauna. Tila sopii loistavasti perheille ja yrityksille, kokous- tai juhlatilaksi. Ohjelmapalvelua toivomusten mukaan!

Villa Bastu on vuonna 2007 uusittu erillinen puulämmitteinen rantasauna, samalla tontilla kun Villa Bastubacka. Huoneessa on tilava parvi, neljä vuodepaikkaa, pieni keittiö, sauna, suihku sekä WC. Erillisellä sisäänkäynnillä isompi sauna, kaksi suihkua ja pukuhuone.

Jokaisessa hotellin huoneessa on oma tunnelma kauniine tapetteineen. Kylpyhuoneista löytyy paksut, mukavat pellavapyyhkeet ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa huoneessa on TV ja hotellista löytyy sekä sauna että poreamme. Lauteille sopii 8-10 henkilöä.

Degerby

Grefvaksen tilalla viihdytään torpassa ja vanhassa Olympia-mökissä. Torppa on hyvin varustettu mökki, joka on tarkoitettu korkeintaan viidelle hengelle. 

Olympia-mökki on hyvä vaihtoehto ohikulkijoille – omistajat kuvailevat sitä teltan ylellisempänä vaihtoehtona. Olympia-mökin terassilta on kaunis näkymä pelloille ja metsänlaitaan, joiden liepeillä myös hirvet viihtyvät vierailijoiden riemuksi.

Talo on rakennettu Feng Shui -oppien mukaan ja sisustettu käyttäen suomalaisia designia ja taidekäsitöitä. Tunnelma on levollinen ja rauhaa huokuva.

Talvella voi majoittua 1- 8 henkilöä ja kesällä majoituskapasiteetti on 1- 12 henkilöä, kun käytössä on pikku mökki ja kaksi erillistä huonetta.

Kalustettu ja hyvin varustettu mökki Kocksbyntiellä vuokratan viikoittain tai viikonlopuiksi 1-2 hengelle. Iso terassi, talvilämmin, vesi sisään ja ulos, sähkölämmitys. Erinomainen lepoon ja meditaatioon.

Soita 050 60696

Barösund

Bjursin ulkoilualueen ylläpidosta vastaa Bjursin Vaunuilijat ry. Virkistysalue ja leirintäalue ovat avoinna ympäri vuoden. Alueelta löytyy n. 85m2 kokoinen vuokrattava mökki, sauna sekä 25m2 saunatupa.

Elisaari on luonnonkaunis virkistäytymis- ja lomakohde Inkoon saaristossa. Elisaareen pääsee veneellä, autolla tai pyörällä. Veneilijöille saareen saapuminen on tehty helpoksi ja rantautumistilaa on runsaasti. Viihtyisästä rantakahvilasta löytyy kesäisiä herkkuja, ja jos et yövy veneessäsi, voit majoittua telttaan tai varata itsellesi yöpymispaikan mökistä tai läheisestä majatalosta.

Majoitustiloja matkailijoiden, tapahtumien ja retriittien käyttöön. Upean Barösundin saaristossa sijaitseva Villa Sofia majoittaa yhteensä noin 20 henkeä 2-4 hengen huoneissa. Päärakennuksen suureen saliin mahtuu maksimissaan 50 henkeä oppimaan, kokoontumaan tai juhlimaan.

The Barö on ekologisesti rakennettu korkeatasoinen saaristohotelli Barösundissa. Hotellin vieraana saat nauttia lämpimästä ja ikimuistoisesta kokemuksesta sekä hotellissa että ravintolassa. Ympäröivä luonto yhdessä tarjolla olevan monipuolisen aktiviteetti- ja palveluvalikoiman kanssa luo ainutlaatuisen elämyksen, jossa luonto ja ylellisyys yhdistyvät.

Päivölä ja Västankvarn

Mangs Maalaishotelli avattiin Mangsin tilalla keväällä 2006.

Tarjolla on vuodepaikkoja n. 30:lle hengelle, myös inva-wc, suihku, sauna oleskelutiloineen sekä kurssitiloja keskellä upeita maalaismaisemia. Herää tilan tuotteista valmistetulle aamupalalle ja nauti tilan levollisesta tunnelmasta.

Kaikenikäiset ja -kokoiset ryhmät voivat majoittua tai lomailla Västankvarnissa pidemmän tai lyhyemmän aikaa nauttien, rentoutuen ja virkistyen. Täältä löytyy 15 erikokoista vuokra-asuntoa- tai omakotitaloa, kesäasumiseen soveltuva torppa, ateljee- sekä verstastilaa kuten myös kylmää varastotilaa.