Siirry sisältöön

Kohta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan kulttuurikeskuksen sisältöön 

Inkoon kulttuurikeskuksen suunnittelu etenee. Hanketta johtava työryhmä on linjannut, että inkoolaiset sekä Inkoossa toimivat eri toimijat pääsevät osallistumaan aktiivisesti kulttuurikeskuksen suunnitteluun niin talon kuin sisällön suhteen. 

– Olemme päättäneet järjestää useita erilaisia tapoja osallistaa kuntalaisia. Nyt kevättalvella tulemme järjestämään asukasiltoja ja pyytämään kirjallisia lausuntoja mm. inkoolaisilta yhdistyksiltä. Myös lapset ja nuoret tullaan osallistamaan. Meille on erittäin tärkeää, että inkoolaiset kokevat talon omakseen, toteaa työryhmä. 

Lisätietoa hankkeen etenemisestä julkaistaan ensi viikon torstaina 8.2., joten kannattaa ottaa kunnan verkkosivut ja somekanavat tiukkaan seurantaan! Ja samalla kannustamme jo nyt ruksaamaan ajankohta 15.2. klo 18.30-19.30 kalenteriin, sillä silloin järjestetään Inkoon kirjastossa avoin yleisötilaisuus hankkeen tämänhetkisestä tilanteesta.

Työryhmään kuuluu:

Inkooseen kaavaillaan kulttuurikeskusta kunnantalon yhteyteen. Tavoitteena on, että kyseinen kulttuurikeskus muodostuisi lisärakennuksesta, jonne sijoitettaisiin kulttuurisali. Asian mahdollistaa liki kolmen miljoonan euron ulkopuolinen kulttuuriavustus, joka varmistui marraskuussa 2023. 

Lue lisää hankkesta tästä.